Övriga Affiliateresurser

Här kan du ta del av ytterligare tips om 8 intressanta affiliateresurser.

Blogvertiser
Skapar möjligheter för bloggare att tjäna pengar på sin blogg. Blogvertiser kopplar samman annonsörer och bloggare i syfte att skapa och sprida information och åsikter via riktade bloggar och därmed nå ut till exakt rätt målgrupp. Bloggare, få betalt för att blogga!

Clickbroker
Bli belönad för din skicklighet inom marknadsföring. Rekommendera digitala produkter via sociala medier. Tjäna upp till 75 % i provision, på varje såld produkt. Du slipper använda banners i din marknadsföring. Detaljerad statistik i realtid. Punktliga utbetalningar i SEK, USD, EUR eller GBP. Dedikerad svensk Affiliate Manager till ditt förfogande. Du får 250 SEK i välkomstbonus på ditt konto!

Komoona
Komoona är ett gratis verktyg för bloggare som vill låta andra annonsera på sin blogg. Verktyget fungerar så att du först placerar en kod i slutet av din HTML kod på hemsidan, precis som man gör med en trackingkod från t.ex Google Analytics. Därefter placerar du en kod i t.ex din sidebar. Sen kan annonsörer klicka på bannern och direkt ladda upp en annons eller göra en annons direkt på sidan. Betalning sker via ett kontokort också direkt ifrån sidan där man ska annonsera.

Webadtrader
Webadtrader.com är en annonsplats för handel med textlänkar och banners. Annonserna är till för dig som vill köpa, sälja eller byta annonsutrymme för din marknadsföring och SEO på Internet. Det finns redan smidiga nätverk för bannerbyten och textlänkbyten men fördelen här är att du själv gör upp köpet, försäljningen eller bytet av exempelvis textlänken. Att annonsera här är helt gratis!

LinksManagement
Sälj länkar från din webbplats och öka dina intäkter!

Sponsored Tweets
Tjäna pengar på ditt Twitterkonto. Välj själv annonsörer!

SponsoredTweets referral badge

Ebuzzing
Den ledande globala plattformen för "Social Video Advertising". Tjäna pengar på videokampanjer och sponsrade inlägg!

Bloggerfy
Bloggerfy är en gratis tjänst för dig som har en blogg och vill öka antalet läsare och samtidigt tjäna pengar. De har flera olika funktioner och tjänster som underlättar ditt vardagliga bloggande.