Andra Affiliatenätverk

Läs mer om ytterligare 8 affiliatenätverk.

WordOn
WordOn ger dig möjlighet att få intäkter från din webbsajt, blogg, eller nyhetsbrev. De hjälper dig att hitta rätt annonsör för just dina besökare för maximalt resultat. Registrera dig kostnadsfritt hos dem och börja tjäna pengar!

Adtraction
Tjäna mer pengar med din webbplats! Adtraction är ett affiliatenätverk anpassat för modern digital marknadsföring. De ger dig effektiva verktyg för att maximera intäkterna från din webbplats. Starka varumärken, intäktsdelning och utbetalningsgaranti. Det är helt gratis för affiliates. Gå med i deras affiliatenätverk idag!

Wagershare
Wagershare är ett affiliatenätverk med flera spelrelaterade affiliateprogram.

Commission Junction
Commission Junction är ett av världens största affiliatenätverk och tillhör koncernen Valueclick där bland annat även Pricerunner ingår. Commission Junction har kontor i Frankrike, Tyskland, England samt ett nordiskt kontor i Stockholm.

Amazon
Amazon.com är ett amerikanskt företag som säljer olika varor via sin webbplats: skivor, böcker, hemelektronik, leksaker, spel med mera. Företaget grundades i Seattle 1994 av Jeff Bezos. I början såldes enbart böcker, men 1998 började även skivor och filmer säljas. Numera finns även webbplatser utanför USA, till exempel i Frankrike, Tyskland, Storbritannien, Kanada och Japan. Sedan maj 1997 är företaget noterat på NASDAQ-börsen.

Tailsweep
Tailsweep är Sveriges största och ledande mediekanal inom bloggar och social media. Tjäna pengar genom relevanta annonskampanjer med varumärken som passar på just din blogg. Du har full kontroll över vilka annonsformat och kampanjer som körs på din blogg. Utbetalning sker varje månad. Du får betalt per annonsvisning.

Webgains
Webgains är ett affiliatebaserat marknadsföringsnätverk som kombinerar djupgående kunskap, teknologi i världsklass och enastående support. Deras personal har förståelse för de utmaningar som professionella marknadsförare ställs inför och lägger ner stort engagemang på att hjälpa affiliates och annonsörer att nå framgång.

Tradetracker
TradeTracker erbjuder publicister (publishers/affiliates) möjlighet att generera intäkter från sina webbplatser. Du kan bli affiliate om du har en webbplats. Det är gratis och du behöver bara ta med de annonsörer som du anser lämpliga.

Läs mer på nästa sida om övriga affiliateresurser!