10 bra Affiliatenätverk

Här kan du läsa om mina favoriter bland affiliatenätverk. Vid sidan av Google Adsense tycker jag att nedanstående aktörer har ett mycket bra utbud av affiliateprogram.

Adrecord
Adrecord är ett affiliatenätverk som kopplar samman annonsörer med publicister. Genom att vara med i Adrecords annonsnätverk kan du tjäna pengar på din webbplats eller blogg när du visar annonser från deras annonsörer. Registreringen är snabb och smidig och du kan göra den direkt. Då du sedan loggar in får du tillgång till alla deras annonsörer och kan hämta annonser att lägga upp och börja tjäna pengar på förmedlad försäljning. Då du är inloggad ser du i programkatalogen hur mycket annonsörerna betalar för förmedlad försäljning, ofta är den en procent av ordervärdet. Du får även tillgång till fullständig statistik över trafik och hur mycket pengar du tjänar.

Euroads
EuroAds erbjuder dig marknadens högsta intäkter från annonsering på din sajt och i dina nyhetsbrev. Om du blir en del av EuroAds-nätverket kommet du att ingå i ett av de största nätverken i Norden och får tillgång till marknadsföring av några av de bästa kampanjerna som ger dig den högsta förtjänsten. Det är lätt att komma igång – du behöver bara fylla i ett formulär, varpå de registrerar dig i sitt system. Du får en bekräftelse från EuroAds och sedan kan du logga in direkt från förstasidan och hämta annonser med spännande kampanjer till din sajt och dina nyhetsbrev.

Double
Double.net har sedan 2004 utvecklat tjänster inom marknadsföring online. Hos Double.net hittar du annonsörer som är redo att investera för att synas på din webbplats. Maximera dina annonsintäkter genom Double.net. Ta del av deras annonsörer, kampanjer och erbjudanden. Fördelar och möjligheter: total översyn över annonsörer/annonsintäkter och trafik, välj bland deras attraktiva annonsörer, välj bland tusentals annonser i olika format, snabba utbetalningar och rapporter varje månad.


Tradedoubler är ett välkänt varumärke inom affiliate. De har över 200 kunder inom många olika områden så som mode/hälsa/skönhet, resor, finans. Du får bra ersättning från kunderna och de har en väldigt säker spårning.

Affiliator
Affiliator har funnits på den svenska marknaden sedan 2006. De har ett enkelt & tydligt gränssnitt, konverterande kampanjer och avancerad spårning. De spårar även om cookies tas bort. Via Affiliator kan du öka intäkterna från din webbplats och ta del av exklusiva erbjudanden.

Affelix
Affelix är affiliatenätverket av och för affiliates. De garanterar publishers intjänad ersättning.

Affelix.com

Frossle
Frossle har en lång bakgrund inom it-branschen, både inom e-handel samt tjänster. Har du en hemsida eller en blogg och vill tjäna pengar på den? Registrera dig som affiliate hos dem och du är snabbt igång och kan börja tjäna pengar genom att placera reklamannonser på din webbplats. Dessutom ger de dig hela 50 kr i registreringsbonus!

Frossle.com

ADsettings
Tjäna pengar på att visa annonser från ADsettings.com. Eftersom att ADsettings.com.se är ett nytt affiliate system på marknaden är möjligheterna att generera intäkter väldigt goda. De tillåter sökordsannonsering & nyhetutskick bl.a.

Zanox
Zanox är Europas ledande nätverk för prestationsbaserad onlineannonsering. Deras nätverk grundar sig på två mycket enkla principer: deras annonsörer öppnar upp nya försäljningskanaler, betalar bara när de verkligen säljer en produkt eller vinner en ny kund, och deras publishers får tillgång till de mest attraktiva annonsörerna och de bästa möjligheterna att omvandla sin trafik till pengar.

zanox Partner värvar partner

Chitika
Chitika är ett väldigt nytt program men har snabbt blivit populärt, framför allt hos bloggare, tack vare bra ersättningsnivåer och genom möjligheten att själv bestämma exakt vilka produkter som ska visas på dina sidor! Chitika har blivit en favorit bland bl.a bloggare med teknikrelaterade bloggar, och verkar fungera bäst med produktrelaterade hemsidor (ex. hemsidor/bloggar med recensioner och information om produkter som ex. digitalkameror).

Apply to be a Chitika Publisher!

Läs mer på nästa sida om andra användbara affiliatenätverk!